De specialist in folders drukken van Nederland!

Meest verkochte
consumptiebonnen

Consumptiebon kleur

Kleur consumptiebonnen

Vanaf € 107,-

2

Goedkoop drukwerk

Goedkoop drukwerk… Middels diverse media wordt beroep gedaan op uw nieuwsgierigheid naar het verkrijgen van drukwerk voor een minimale prijs. Diverse bedrijven weten je te vinden en bieden hun diensten aan voor goedkoop drukwerk. Ook al heb je eigenlijk geen drukwerk nodig dan nog is de verleiding groot om toch maar eens na te kijken of er iets bijbesteld dient te worden.

Er zitten marketingmanagers achter die het voor elkaar krijgen om zelfs voor die ongevraagde opdringerige boodschappen uw interesse te wekken. Maar is het allemaal wel zo goedkoop? Ja, de kosten zijn zeer laag maar voldoet de kwaliteit wel aan uw wensen. Het is zeer vervelend als u na ontvangst van het bestelde drukwerk moet constateren dat er iets niet goed is gegaan. Je moet dan gaan telefoneren, mailen of een brief schrijven om alsnog een nieuwe bestelling die wel voldoet aan de wensen, gratis te kunnen ontvangen.

 

Goedkoop drukwerk om de hoek

Zekerder is het om een drukker in uw woonplaats te bezoeken en met hem of haar uw drukwerk te bespreken en een mooie prijs hiervoor te bedingen. Meestal komt u er samen wel uit en zullen de kosten passend worden vastgesteld naar het drukwerk dat u besteld. Geen gedoe van goedkoop drukwerk dat niet goed is, geen tijd verloren aan extra inspanning achteraf.

 

Standaard drukwerk

Nu is het ook vaak zo dat uw wensen voor het beoogde drukwerk niet binnen de mogelijkheden van al die aanbieders te vinden is. U bent gebonden aan diverse regels en eisen die door hen gesteld worden. Heel vervelend…

Dan nog de diversiteit aan mogelijkheden binnen het drukwerk welke u wilt gebruiken voor uw bedrijfspromotie. Er zijn natuurlijk vaste formaten voor onder andere briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Toch heeft u tal van mogelijkheden voor de wijze waarop het gedrukt gaat worden, welke papiersoort u graag wil en nog meer.

Het is een feit dat u bij het bestellen van goedkoop drukwerk moet nagaan met welk doel u het drukwerk besteld en waarvoor het nodig is. De huisstijl op de bekende dragers hoeft geen problemen met zich mee te brengen. Anders wordt het als het formaat en gewicht van het papier mogelijk een rol gaat spelen.

 

Kleurgebruik

Bij het bestellen van drukwerk dient u er zeker van te zijn dat de kleuren een juiste indruk geven van uw huisstijl. Zit er in uw huisstijl een rode kleur en u wil dit op een gekleurd papier laten drukken, dan zal die rode kleur niet de kleur zijn die uw huisstijl vertegenwoordigt.

 

Formaat

Een ander belangrijk punt is het formaat. Wilt u bijvoorbeeld een kaart laten drukken, ga dan even na of uw gewenst formaat gunstig is voor het drukken (inschiet). Let op de vorm, rechthoekig, vierkant, enkele kaart of een dubbele… Zorg dat het past bij de vorm van uw bedrijfslogo en dat het zo die uitstraling behoudt die uw diensten en/of producten de juiste uitstraling biedt.

Zoals u ziet zijn er meerdere mogelijkheden om uw drukwerk te realiseren. Ga voor u zelf na wat u wil. Goedkoop kan ook duurkoop worden. Neem de tijd en laat je goed vooraf informeren.

 

Folders bezorgen