De specialist in folders drukken van Nederland!

Meest verkochte
consumptiebonnen

Consumptiebon kleur

Kleur consumptiebonnen

Vanaf € 107,-

2

Folders bezorgen

Bij het bezorgen van folders is het de bedoeling dat de folder op het juiste adres in de brievenbus wordt gestopt. Dit is geen eenvoudige klus. Er komt namelijk wel het een en ander kijken voor uw folder op de keukentafel van uw doelgroep ligt. Niet alleen over de productie, maar ook over de logistiek dient te worden nagedacht. Gelukkig hoeft u dit niet altijd zelf te doen.

 

Folders verspreiden

U kunt uw folders laten verspreiden door bedrijven die hier in gespecialiseerd zijn. Deze bedrijven kunnen ervoor zorg dragen dat uw  folders tijdig op de plaats van bestemming zijn. Om geld te besparen is het soms mogelijk om uw folders te laten bundelen met ander reclamedrukwerk; dit zorgt er wel voor dat uw folder minder opvalt.

Het verspreidingsbedrijf kan u in veel gevallen vertellen hoeveel brievenbussen een bepaald gebied telt; hierdoor kunt u het juiste aantal folders laten drukken. Dit voorkomt verspilling van papier en is dus beter voor het milieu en voor uw portemonnee. Bekijk van tevoren ook wat een folder gaat wegen; een paar millimeter kleiner of iets dunner papier kan al gauw een paar gram schelen en is daardoor goedkoper te bezorgen.

Als u de folders bij bepaalde doelgroepen wilt laten bezorgen is het mogelijk om deze te voorzien van een adresdrager en een sealback. In de meeste gevallen kunt u de adressen digitaal aanleveren via een excel-bestand. Als u een gedeelte van de folders in het buitenland wilt verspreiden zal dit apart moeten worden aangeleverd.

 

Zelf bezorgen

Uiteraard is het ook mogelijk de folders zelf te bezorgen. U bespaart dan de bezorgkosten. Let wel op dat het een tijdrovende klus is en niet iedereen reclamedrukwerk in hun brievenbus accepteert. Mocht u hier zelf geen tijd voor hebben, kunt u hiervoor vaak ook iemand inhuren.

Folders hoeven echter niet altijd huis-aan-huis te worden bezorgt. Informeert u ook eens bij uw lokale VVV-kantoor of u daar enkele folders neer kunt leggen. Wellicht zijn er nog meer openbare instellingen binnen uw doelgebied waar uw folders inzage kunnen verwachten. Vaak zijn lokale bedrijven ook bereid uw folder op hun balie te leggen, in ruil dat zij dat dan ook bij u mogen. U kunt zo op een slimme manier uw doelgroep bereiken, zonder de hoge kosten van het bezorgen.

 

Meegeven

Komt u direct in contact met uw klanten, dan is het wellicht verstandig uw folder persoonlijk mee te geven. Dit kan bijvoorbeeld zodra de klant bij u komt afrekenen. Ook kunt u de folder samen met de factuur laten bezorgen. Dit kan de bezorgkosten enorm drukken.

 

Ludieke acties

Wilt u echt opvallen en schroomt u geen enkele middel, dan kunt u uw folder bijvoorbeeld op ludieke wijze gaan bezorgen. Dit kan bijvoorbeeld door deze onder de ruitenwisser van auto’s te steken. Ze uit te delen in een drukke winkelstraat of sportvereniging.

 

Folders bezorgen