De specialist in folders drukken van Nederland!

Meest verkochte
consumptiebonnen

Consumptiebon kleur

Kleur consumptiebonnen

Vanaf € 107,-

2

Flyer drukken

Indien u een flyer wilt laten drukken heeft u meestal al grondig werk gedaan betreffende de inhoud van die flyer. Wat u waarschijnlijk wel nog moet doen is het bepalen van de uitvoering,  het formaat en het soort papier. Eventueel ook de vraag of de flyer gedrukt moet worden of een printversie ook aan uw wensen kan voldoen.
Net als bij ander drukwerk is ook het gewicht van de flyer belangrijk en tevens ook die van de envelop. Valt het gewicht van de flyer inclusief de envelop net onder een kostengrens of net er boven. Zo zijn er nog meer punten te noemen waar u rekening mee dient te houden bij het laten drukken van een flyer.

 

Waar moet u beginnen, waar bent u aan begonnen…

Het is al een hele klus om de gewenste informatie binnen een bepaald drukwerk passend te krijgen. Passend, maar ook met een opmaak die grafisch en typografisch vakmanschap laat zien en zo uw diensten en producten met de juiste uitstraling naar buiten uitdraagt.

Het beste neemt u eerst contact op met de drukker over de mogelijkheden van drukken dat past bij uw wensen. De drukker zal u informeren over allerlei zaken die bij het drukken van uw flyer een belangrijke rol spelen.

 

Eigenschappen van de flyer

Natuurlijk komt het formaat aan de orde. De huisstijl van uw bedrijf met daarbij het bedrijfslogo kunnen invloed hebben op de keuze van het formaat en het soort papier. Daarnaast zal advies gegeven worden over de opmaak waarbij teksten en afbeeldingen elkaar dienen te versterken. Hiervan kan de drukker enkel advies geven, de designer zal later naar eigen inzicht het ontwerp maken maar u kunt hem of haar wel laten weten waar u voor staat. Dit met de informatie die door de drukker is gegeven.

In overleg met de designer kan dan een ontwerp en opmaak in concept gemaakt worden. Na het uitwisselen van ideeën en mogelijkheden binnen het grafisch ontwerp, kan de designer de flyer verder uitwerken en inhoudelijk de juiste invulling geven.

 

Flyers laten drukken

Maak het uzelf gemakkelijk. U heeft een drukker en een designer opdracht gegeven om de flyer te realiseren. U heeft uw wensen kenbaar gemaakt en de mogelijkheden besproken. Vertrouw nu op de kundigheid van die personen en probeer niet of nauwelijks invloed te willen houden op het verloop. Dat neemt niet weg dat er geen overleg plaats kan vinden tijdens het ontwerp en de uitvoering, het drukken.

 

Huisstijl

Het drukwerk voor uw bedrijf dient een uniforme uitstraling te hebben en te houden. Wees daar constant attent op en laat dit weten als u een nieuw ontwerp of drukwerk gaat realiseren..

 

Flyer drukken